We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart hebben wij besloten onze lieve Jacky (’t Leechhiem’s Catriena) te verkopen. Op naar een grotere pony.

Jacky is een heel erg knappe Welsh C merrie van nu 5 jaartjes jong. Echt een super mooie verschijning om te zien! Is onder goede begeleiding erg netjes doorgereden door mijn dochtertje van nu 11 jaar. De pubertijd heeft zij inmiddels achter de rug. Mede door corona is Jacky nog niet veel uitgebracht op wedstrijden. Wel heeft zij f proeven gelopen en is zij een aantal keer in de B uitgebracht.

Jacky kan ook erg leuk springen. Mijn dochtertje heeft 1x per week met haar gesprongen in de springles en een aantal keer aan (oefen) wedstrijden meegedaan. Ze heeft de afgelopen 2 jaar een mooie groei doorgemaakt en kan met de juiste ruiter erg ver komen! Verder is Jacky een super lieve pony op stal. Jacky is altijd netjes bekapt en ontwormt en heeft geen stalgebreken.  

Wij zoeken voor Jacky een 5* huisje met daarbij de mogelijkheid om nog eens langs te kunnen komen om haar een knuffel te geven 😉 Keuring mag altijd, kk

Stamboom

Vader 'T Leechhiem's Carlos
2e bezichtiging
Vader van vader Breeton dai
Elite
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Linde Hoeve's Amanda
Ster, elite
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Manishof's Kelly
Vader van moeder Den Bramel's Bave
preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Esther
preferent
v.m.m.
m.m.m.