We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Te koop:
Silas
Kyton x Flemmingh x Parcival 
Super stoere opfokwaardige jaarling uit topstam. Moeder is Beste Dieni Elite Sport. Ze is een halfzus van ggh Kardieno. Veulen is ook half broer van de goed presterende lichte tour merrie Iza Dieni en kampioen op CK Overijssel 2022 Lieve Dieni, zij liep ook met haar veulen op NVK dat jaar.   Vele sportpaarden, goedgekeurde hengsten en veilingtoppers uit deze lijn: 2 halfbroertjes uit dezelfde merrie verkocht voor €16000 en €16500 op veiling. Silas is niet naar veiling geweest omdat zijn moeder een lichte peesblessure op heeft gelopen en we geen risico willen nemen met haar. Reden verkoop is dat het weer een hengst is. Silas is zeer goed aan de maat. Lief karakter en netjes ontwormd en bekapt. Staat dichtbij Heerenveen. Kan daar in opfok blijven eventueel. Silas is geröntgend in het kader van de referentiepopulatie van het kwpn en goed voor de sport. 

Vader Kyton is een goed fokkende Ferguson zoon en presteert goed onder het zadel. Onder het zadel van Bart Veeze won hij 3 KNHS titels op rij en was hij 2 maal geselecteerd voor het WK jonge dressuurpaarden. Inmiddels is Kyton onder het zadel bij Edward Gal en is het doel de Grand Prix 

Geen koopje 


Stamboom

Vader Kyton
Vader van vader Ferguson
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Beste Dieni
Elite Sport
Vader van moeder Flemmingh
Pref
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Vidieni
Elite sport spr sport dr pref prest
v.m.m.
m.m.m.