We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden Zeer luxe, geheel zwarte merrie, 3,5 jaar oud, direct van de fokker.

De merrie heeft het Prok predicaat.v. Glock’s Dreamboy x mv. Glock’s Tango. De merrie komt uit een hele goede moederlijn. De  moeder heeft het Elite predicaat en is Z1 dressuur. De zus liep op het NMK, behaalde als 3 jarige een ibop met 81 punten, heeft twee merrieveulens gehad en laat zich nu onder het zadel goed zien. De zus plus haar nakomelingen zijn te bezichtigen. Moeder, grootmoeder en overgrootmoeder hebben allemaal goede predicaten en keuringsbeoordelingen. Verder in de stam vind je verschillende goede sportpaarden waaronder Grand Prix en PSG paarden. 

De merrie kenmerkt zich door haar rustige en makkelijke karakter. Ze is pas kort onderzadel, maar heeft het tot nu toe altijd netjes gelopen. Ze laat zich makkelijk sturen en heeft een prettige aanleuning. Paard is altijd betrouwbaar geweest, maar ivm haar jeugdige leeftijd en weinige ervaring niet geschikt voor een onervaren of onzekere ruiter. 

Het paard wordt te koop aangeboden ivm overcompleet. Ze komt nu te koop, omdat haar amazone door omstandigheden momenteel niet kan rijden, waardoor er geen mogelijkheid is om haar nu verder door te rijden. 

Ze heeft goede voeten en een correcte beenstand. Ze is altijd tijdig geënt, ontwormt, naar de hoefsmid geweest en indien nodig naar de tandarts geweest.

Paard is als 2-jarige Prok gekeurd. 

Filmpje op aanvraag. 

Vraagprijs 15k


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.