We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Eastpoint Utopia, roepnaam Easy (Westpoint x Kennedy), is een werkwillige merrie. Zij is nu ruim 4 jaar in mijn bezit en wij hebben altijd dressuurmatig op niveau L gereden. Daarnaast kun je ook een klein sprongetje met haar maken of een buitenrit met haar maken. Voor Easy ben ik opzoek naar een 5 sterrenhuisje. Ik ben opzoek naar iemand met ervaring en die lekker met haar aan de slag wilt. Het is geen paard om een week op stal te laten staan, dus een fanatieke ruiter is gewenst. Easy is een voorwaarts paard en een ruiter met een onafhankelijke zit is vereist. Ze is helaas niet geschikt om (weer) te leren paardrijden. 

Easy heeft een super lief karakter en doet geen vlieg kwaad. Ze vertoont geen ‘vervelend’ merriegedrag. Heeft wel iemand met overtuiging nodig en die haar begeleid wanneer iets spannend is. Ze is braaf bij de hoefsmid, netjes geënt, ontwormt en naar de tandarts geweest.

Keuren mag, kosten koper. 

Easy staat op een stal op Wouwse-Plantage in Noord-Brabant. Kingsley zadel, Anky hoofdstel en verschillende dekens zijn eventueel te verkrijgen tegen meerprijs. 

Voor meer informatie kunt u mij een berichtje sturen of bellen: +316 37474604
Mail contact kan ook: tessa-snoek@hotmail.com 

Stamboom

Vader Westpoint
Vader van vader Jazz
Preferent
v.v.v. Cocktail
Preferent
m.v.v. Charmante
Keur
Moeder van vader Jerlina
Elite, preferent
v.m.v. Michelangelo
m.m.v. Berlinda
Ster, preferent
Moeder Onia Utopia
Vader van moeder Kennedy
v.v.m. Ferro
Preferent
m.v.m. Zilvester
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Hennia Utopia
Ster
v.m.m. Mytens
m.m.m. Zennia-Utopia
Keur, preferent, prestatie