We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop bij de fokker: 3 jarige allround gefokte ruin Wanysto.
Meet nu ong. 1.63, verwachting is dat hij uitgroeit tot 1.66 - 1.68 hoog. 
Heel braaf en lief karakter. Nog wel groen en onbeleerd ivm de leeftijd, maar heel vriendelijk en nuchter paard. Makkelijk in de hand, loopt braaf mee aan touw, braaf bij hoefsmid / ontwormen / enten, al bekend met de trailer. Opgegroeid bij de fokker en veel in de hand geweest, maar wel altijd in een koppeltje jonge paarden gestaan. 

Vader is de NRPS hengst Winston (van Wynton). Deze hengst is dressuurgefokt, maar word door Tarik van Boggelen in de professionele eventing uitgebracht. 
Moeder is de NRPS STER en RONTGEN merrie Kanysha CT (Kanway x Nils). Moeder heeft zelf Z niveau mennen gelopen en klasse 3 endurance (lange afstanden). 

Hierdoor heeft Wanysto dus een heel allrounde bloedlijn. Ik denk dat het een heel leuk recreatie / dressuur / eventing / endurance / menpaard kan gaan worden. Heel correct gebouwd paard, netjes op de benen en hoeven. Echt een paard waar je alle kanten nog mee op kan. Zie ook foto's en filmpje. 

Wanysto staat in Putten, tussen Amersfoort en Zwolle. Vraagprijs is 7500 euro, enkel beschikbaar voor een geschikt en goed tehuis. Keuringen toegestaan op kosten koper. 

Stamboom

Vader Winston
Vader van vader Wynton
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kanysha CT
Ster Rontgen
Vader van moeder Kanway
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Nadysh
v.m.m.
m.m.m.