We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: VELDHOVEN
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker!
Mw. M. Toonders - +31 6 55897832

Zwart, knap en getalenteerd!!

Riverdance stamt uit een merrielijn om je vingers bij af te likken!!!
Een garantie voor gezonde en getalenteerde dressuurpaarden.

Ben je opzoek naar een veulen voor het toekomstige hogere dressuurwerk, dan kun je deze kans niet voorbij laten gaan!

Uit de merrielijn van de goedgekeurde hengsten KONING (v. Governor) en GRAND GALAXY WIN T (v. Apache).

NB: De merrie in de video is een draagmerrie!
----

Moeder is de Elite, PROK, Sport-dr., ZZ-licht geklasseerde en NMK finaliste Zippy Top T (. Rousseau). Zij bracht onder andere de ZZ-licht geklasseerde Jive (v. Charmeur), de 2e bezichtigings hengst Moondance (v. Fürst Romancier) en de Elite, Sport-dr. en PSG/Inter I geklasseerde merrie Dance on Jazz (v. Jazz).

Grootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie, PROK, Sport-dr. en Z2 geklasseerde merrie Topic (v. Goodtimes). Zij was de kampioen van de Centrale Keuring in Veghel. Zij bracht naast Zippy Top T de Ster merrie Canada Top T (v. Oscar), de voorlopig Keur, D-OC merrie Louisiana Top T (v. Vivaldi) en de Elite, Preferente, Sport-dr merries Atlanta Top T (v. Flemmingh), Bolivia Top T (v. Florencio), Dallas Top T (v. Valdez) en de Elite, Sport-dr, Prok merrie Florida Top T.  Atlanta Top T werd op ZZ-licht niveau in de sport uitgebracht en Bolivia Top T bracht de merrie Gucci Boa T (v. Bretton Woods) die op haar beurt aan de wieg staat van de KWPN goedgekeurde hengst Koning (v. Governor).

Overgrootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie, PROK, Sport-dr. merrie Magnaat (v. Zeolliet).  Zij leverde het PSG/Inter I geklasseerde paard Volvo (v. Jazz), de Elite, Preferente, Prestatie, D-OC en ZZ-licht geklasseerde merrie Zeester T (v. Jazz) en de Elite, Preferente, Prestatie, IBOP-dr, Sport-dr. merrie Winner T.  Zij leverde de ZZ-zwaar geklasseerde Infinity Win T (v. Everdale), de PSG/Inter I geklasseerde Entertainer Win T (v. Rousseau) en de KWPN goedgekeurde hengst Grand Galaxy Win T (v. Apache).

--

Vader is de Totilas-zoon Total MacLaren. Hij komt uit de dochter van tweevoudig Bundeskampioene Silberaster OLD. Total MacLaren is de ware ontdekking van de KWPN-hengstenkeuring 2020, waar de uiterst beeldschone en fantastisch hoogbenige zwarte met zijn elegante uitstraling en zijn drie bovenal hoogwaardige basisgangen alle ogen op zich wist te richten. Hij ontpopte zich als de absolute publiekslieveling. Deze ultramoderne hengst heeft ook verzekerd van de uiterste prestatiegenen via zijn grootmoeder Silberaster. 

Total MacLaren werd ook in Denemarken gekeurd en voltooide hier ook zijn verrichtingstest met de verwachte hoogtepunten in de basisgangen en Rittigkeit en een totaalscore van 807,0 punten. Zijn legendarische vader Totilas, die in 2009 bij de Europese kampioenschappen tweemaal en in 2010 bij de Wereldruiterspelen driemaal de Gouden medaille veroverde, behoeft geen nadere uitleg. De grootmoeder, de Staatprämien en Elite-merrie Silberaster OLD, was de kampioensmerrie in Oldenburg en tweevoudig Bundes- en Landeskampioene. Verder won zij onder Helen Langehanenberg als 5-jarigen de bronzen medaille tijdens de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden 2008.  In de fokkerij bracht Silberaster het succesvolle Grand Prix-paard Fürst Oldenburg van Holga Finken en het S-dressuurpaard Q Silberaster’s Quaterback (v. Quaterback). Zelf is Silberaster OLD een volle zus van het succesvolle Lichte Tour-paard Serpico en halfzus van de gekeurde hengst Reiter-Traum. 

Stamboom

Vader Total MacLaren
Vader van vader Totilas
Grand Prix
v.v.v. Grbaldi
Grand Prix
m.v.v. Lominka
Elite, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Deja Vu
Staatspremie
v.m.v. De Niro
Grand Prix
m.m.v. Silberaster OLD
Z2
Moeder Zippy Top T
Elite, PROK, Sport-dr. , ZZL
Vader van moeder Rousseau
Preferent
v.v.m. Ferro
Grand Prix
m.v.m. Zsuzsa
Ster, Preferent, Prestatie, Sport-dr
Moeder van moeder Topic
Elite, Preferent, Prestatie, Prok, Sport-dr. Z2
v.m.m. Goodtimes
1.30m.
m.m.m. Magnaat
Eliter, Preferent, Prestatie, Sport-dr., Prok, Z2