We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

DEZE WEEK OPHALEN VOOR 3250!!

Diablo is een bomproof ruintje, in het voorjaar wordt hij 4 jaar. Hij meet 1.22M schofthoogte wat hem een middelmatige B pony of grote welsh sectie A maakt. 

Zowel in omgang als om te rijden is hij doodbraaf en dan ook absoluut geschikt voor beginners (zowel kleinere kinderen als iets grotere kinderen). Hij loopt momenteel zowel privé- als groepslessen mee en doet dit super. Alsook heeft hij wedstrijdervaring wat van hem de ideale bixiepony maakt, hij is dan ook super voorbeeldig op wedstrijd/verplaatsing. Ook nam hij enkele cross-sprongetjes en de waterbak, hier is hij niet van onder de indruk. Alsook op wandeling (alleen en in groep) is hij zeer braaf. Diablo wordt alsook opgeleerd in de koets en dit neemt hij super flink op, ook hier heeft hij echt talent voor! Al bij al de ideale kinder/speelpony.

Dit alles ondanks zijn jonge leeftijd maakt van hem een topper in het heden en de toekomst! Video's zijn beschikbaar op aanvraag. Wilt u meer informatie over deze pony? Aarzel niet om contact op te nemen! +32478108309


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.