We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Roxy v.d. Beekhoeve. Een superleuke NRPS rijpony! Stokmaat 1.46 mtr. Zij heeft de looks. Is leergierig en heeft een absoluut braaf, eerlijk en vriendelijk karakter.  Ze is M1 dressuur geklasseerd bij de paarden. Heeft september j.l. haar laatste wedstrijd gelopen. Thuis al bezig  met de oefeningen voor het Z. Als je haar even de tijd geeft en duidelijk uitlegt wil ze heel veel voor je doen.

Roxy gaat ook makkelijk alleen van huis af voor een buitenrit. Ze is makkelijk te laden in de trailer en  staat keurig stil daarin. Braaf bij de hoefsmid. Geen stalondeugden.

 Roxy is bij ons gefokt.  Hier zijn ook volle broers en zussen van haar geboren. Een zus heeft het sportpredicaat, Z dressuur en Z springen. Een andere zus loopt hoog in de dressuur in Zweden. Anderen lopen ook in de sport of recreatie zowel onder het zadel als aangespannen.

Roxy is najaar 2019 rustig en vriendelijk zadelmak gemaakt door een zeer ervaren persoon. Die heeft haar verder ook doorgereden en uitgebracht op de wedstrijden. Daarvoor heeft ze hier heerlijk in de kudde in de weilanden gelopen. Heeft zich dus goed kunnen ontwikkelen.  Zij krijgt hier volop weidegang met haar zus. Dit vinden wij heel belangrijk, en gunnen haar dat ook bij haar nieuwe huis.
Filmpje op aanvraag.
Wilt u meer info over Roxy? Gelieve te bellen: 06-51568208 mvg Alma.

Stamboom

Vader Melvin
Vader van vader Mufaq ox
preferent
v.v.v. Mubark ox
m.v.v. Faquih ox
Moeder van vader Ramona van de Basjani
ster preferent
v.m.v. Nimb ox
m.m.v. Ilone van de Basjani
ster
Moeder Rosadinda
Vader van moeder Rosedale Ashleigh stb.K
v.v.m. Nutcombe Ashley of Oakley
m.v.m. Pendley Miss Model
Moeder van moeder Le Maire's Adinda
v.m.m. Nepal ox
m.m.m. De Burght's Pasja