We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart bieden wij onze lieve pony Myrthe aan.
Myrthe is een 10 jarige D pony. Ze heeft 3 goede gangen en een werkwillig karakter.  Ze heeft op wedstrijd M gesprongen, L1 dressuur maar kent wel hogere oefeningen en L eventing gelopen maar hierbij heeft ze wel aanmoediging nodig. Naast de wedstrijden geniet ze ook van bos en strandritten. 

Myrthe is bij ons op stal geboren en opgegroeid. Waardoor wij haar hele verleden kennen. we hebben haar zelf ingereden en opgeleid tot het niveau wat ze nu is. Verder is ze heel braaf en voorzichtig met kinderen en zet ze nooit een stap verkeerd.

Ze is braaf bij de dierenarts en hoefsmid In de tijd dat wij haar hebben heeft ze nooit een blessuren gehad. Wij zoeken voor haar het juiste huisje die haar de tijd geeft die ze nodig heeft en waar ze lekker veel buiten staat, het liefst 24/7. En dat ze de aandacht krijgt die ze enorm verdient.

Voor verdere informatie bel of WhatsApp naar: 0642227224

Stamboom

Vader Chewano van de Langenieuw
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Myra's Myrza
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.