We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Orla AC is een Spaanse PRE dame met een uiterlijk dat net zo mooi is als haar innerlijk. Deze lieve merrie heeft een opvallende vacht, haar benen beginnen met wat zwart en dit loopt over in een bruinschimmel patroon, wat ontzettend goed bij haar staat. Ze is circa 1.60 m hoog en vanwege haar leeftijd zal ze nog  groeien, maar ze toont nu al veel groter door haar forse bouw. Ze is geboren op 24-04-2017, wat haar 4,5 jaar maakt.                             

Ze heeft mooie lange benen die ze erg goed gebruikt bij het bewegen. Ze is in bezit van 3 zeer goede gangen. Ons inziens zou ze  zeer geschikt kunnen zijn voor verschillende doeleinden. Momenteel leren we Orla op een vriendelijke manier, fouten negeren en goed gedrag belonen. Dit doet ze ontzettend goed en je ziet haar zelfvertrouwen stijgen bij elke positieve beloning als ze iets goed heeft gedaan. Orla is vrij van stal gebreken.                                     

Ze is in bezit van een paspoort met chip en een goede stamboom van Viajero XII x Bandolero LXXXVII x Tesoro. Deze stam is geselecteerd op braafheid en karakter. Er worden prachtige paarden uit gefokt. Het zijn grote paarden met een meewerkend karakter. Ze is niet rillerig, we ondervinden geen problemen met rijden. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Ze is hier goed verkeers,- en trailermak.                   

Momenteel een prachtige prijs voor een prachtig paardje!             

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.