We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leuke 3,5 jarige allround pony te koop aangeboden.

Csinoska is een leuke voorwaartse pony van 3.5 jaar (geboren 25-04-2018) met een stokmaat van 1.36 gemeten door een officiële ponymeter. Ze is nu 4 maanden onder het zadel en pakt alles heel goed op. Heeft inmiddels al een paar BB parcourtjes gesprongen met goede resultaten, ze is werkwillig en voorwaarts. Csinoska is een merrie met een beetje een merrie karakter wat inhoudt dat zij af en toe een beetje chargrijnig kan doen als je haar benadert bij de staldeur, maar ze heeft wel een héél zacht, lief en rustig karakter. Met iets lekkers is zij je grootste vriendin. Csinoska is koel en kalm, is niet schrikkerig en niet bang in het verkeer. Bokt en steigert niet! Csinoska loopt makkelijk de trailer op. Ze is een paar keer met een groepje op buitenrit geweest en dat ging heel goed. Ook is ze meegeweest naar het strand wat zij erg leuk vond. Voor deze lieve pony zoeken wij een goed tehuis met weidegang in de zomer. 

Vraagprijs 4250,-

Verkoop heeft géén haast, pony hoeft niet snel weg.
Maneges en handelaren gelieve niét te reageren.

Filmpjes op aanvraag via whatsapp.

Heeft u vragen of interesse in deze leuke en lieve pony dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 010-4373086 of een whatsappbericht sturen naar 0612262386.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.