We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mega knappe en talentvolle sportpony, Thrianta’s Jagger, een pony met onbegrensde mogelijkheden!

Jagger heeft de looks (Valk kleur) en heeft drie goede gangen. Hij is een 4-jarige Welsh ruin (Speyckbosch Dickens x Leunveld’s Winston), D-pony maat (144 cm). Naast zijn potentie als sportpony is hij ook een lieve pony. Gek op aandacht en kroelen. Hij is professioneel opgeleid. Zijn opleidingsniveau is op L dressuur niveau. Hij laat ook een goede sprong zien tijdens het vrijspringen. Hij heeft drie goede gangen en het is een eerlijke pony met veel talent voor de sport. Hij loopt heel makkelijk aan de teugel, en hij is een echte blikvanger om straks de wedstrijdring mee te betreden en prijzen te winnen. Jagger is gezond en staat goed op de benen. Kortom er zit geen ‘maar’ aan deze pony!

Hij is makkelijk te laden op een trailer of vrachtwagen, braaf bij de hoefsmid en heeft geen stalgebreken. Röntgenologisch goedgekeurd (inclusief rug, hals en nek). Pony staat gestald in Hummelo (omgeving Doetinchem).

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher met een super karakter en een belofte voor de toekomst? Contact of meer info graag via +316 55380601. Hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader SPEYKSBOSCH DICKENS
sport
Vader van vader Heitrak's Marvin
Prestatie, Sport
v.v.v. De Goede Ree Now or Never
Elite, Sport
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder HOOIBERG'S JACOMIJN
ster
Vader van moeder Leunsveld Winston
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Hooiberg's Red Gold Tella
ster
v.m.m.
m.m.m.