We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden, mooie 6 jarige merrie van Up to Date x Cavalier.

Rechtstreeks vanuit de fokker. Het paard is 162 cm en heeft geen (stal) gebreken. Ze is momenteel B springen en gaat regelmatig mee op wedstrijd. Daarnaast is ze ook enkele keren mee geweest op buitenrit. Dit vindt ze erg leuk en pakt dit braaf op (wel met een ander paard erbij). 

Het is een paard dat in de training fijn te rijden is en graag aan het werk wil. In de omgang en op stal is ze snel wat ongeduldig. Het is dan ook niet echt een 'knuffelpaard'. 

Ze heeft veel energie en het is belangrijk dat ze haar energie wel kwijt kan. Ik zoek voor haar een plekje waar ze elke dag voldoende beweging krijgt. Dagelijks los in de bak/ paddock/ land is het beste voor haar. Gezien haar pittige karakter is ze niet geschikt voor een beginner.

Voor meer info of video's kan er contact met mij opgenomen worden (voorkeur Whatsapp i.v.m. onregelmatige werktijden). Geen handelaren.

Stamboom

Vader Up to Date
Vader van vader Camerino
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Rococo
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vaola
Vader van moeder Cavalier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zola
v.m.m.
m.m.m.