We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Verkocht onder voorbehoud / Gereserveerd

Geboren op 18-05-2012.
Carolina loopt M1 dressuur. De M1 en M2 oefeningen zijn bevestigd. In de training worden nu de Z oefeningen meegenomen zoals het appuyeren. Dit pakt ze goed op.
In het springen wordt Carolina nu uitgebracht in het L. Ze springt met veel macht en vermogen op de sprong. Ze brengt je altijd aan de finish en zal je niet laten zitten in het parcours. Ze heeft de punten voor het M.
Crossen heb ik een aantal jaar terug 1x gedaan met haar. Dat pakte ze goed op. Alleen mijn interesses liggen hier niet en ze is hier dus niet verder in uitgebracht.
Carolina zou super geschikt zijn voor een beginnende of angstige ruiter. Ze geeft je een heel vertrouwd gevoel tijdens het rijden en zal nooit zomaar opzij springen of er vandoor gaan. Ondanks dat ze groot is voelt ze zeker niet lomp of slungelig. Ze is fijn te rijden. 
Carolina kan je alleen meenemen op wedstrijd, bos, strand, etc. Ze loopt makkelijk de trailer op en blijft netjes staan. Ook kunnen kleine kinderen haar poetsen en knuffelen, ze is altijd heel voorzichtig en geniet van alle aandacht.
Ze is bij ons op stal geboren, dus de gehele geschiedenis is bekent. Voordat we haar zadelmak lieten maken is ze röntgenologisch gekeurd. Benen, rug en hals, en goedgekeurd voor de sport.

Wordt verkocht ivm overvol / jonge aanwas.

Voor meer informatie stuur gerust een berichtje!
06 22 07 32 04


Stamboom

Vader Caplan
Vader van vader Carolus I
v.v.v. Capitol I
m.v.v. Lacq
Hauptstutbuch
Moeder van vader Elisa I
Staatsprämie
v.m.v. Landgraf I
m.m.v. Wirtin II
Hauptstutbuch
Moeder Asselina P
Vader van moeder Solitaire
v.v.m. Voltaire
pref
m.v.m. Nigrante
keur prest
Moeder van moeder Pride Lady
v.m.m. Zadok
m.m.m. Legini of Q