We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze indrukwekkende vos ruin luistert naar de naam J2L Ed Sheeran. Bij Ed Sheeran bieden we zowel de mogelijkheid om hem aan te kopen als om hem te leasen/hele stal mee te doen!

Ed Sheeran is een prachtige en getalenteerde nakomeling van Everdale uit een Sir Donnerhall moeder, rechtstreeks van de fokker. Hij kent reeds verschillende oefeningen zoals wijken, schouderbinnenwaarts, de beginselen van contragalop en enkelvoudige galopwissels.

Deze jonge dressuurruin heeft krachtige bewegingen, een mooie compacte bouw en een interessante stokmaat. Onder het zadel toont hij veel potentieel voor het hogere werk en verder is het ook een meewerkend paard. Hij is braaf te rijden en ook geschikt voor een amateurruiter.

Hij is vrij van alle stalgebreken.

Hij werd in juli 2020 volledig RX gekeurd (incl. nek en rug). Hij heeft een kleine bemerking op het achterbeen, maar dit heeft geen invloed voor de sport. Door deze kleine RX bemerking, wordt verkoopt bemoeilijkt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ook de mogelijkheid te bieden om hem te leasen. Ben je opzoek naar een leasepaard of naar een paard om hele stal mee te doen, contacteer ons dan voor de voorwaarden!

Meer info, voorwaarden voor leasing/hele stal, video, ... op aanvraag

Prijsklasse aankoop: 20.000€ - 25.000€

Stamboom

Vader Everdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Aliska K
Elite
v.m.v. Negro
m.m.v. Lisenka
Keur, Pref
Moeder Show Girl
Vader van moeder Sir Donnerhall
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Contenance D
St. Pr.
Moeder van moeder Fascinata
St. Pr.
v.m.m. Revan
m.m.m. Fascination
Elite/St.Pr.