We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hoi wellicht nieuwe eigenaar,

Met pijn en moeite verkoop ik mijn pony Harley, omdat ik hem niet de aandacht en tijd kan geven die hij verdient. Hij is een 15 jarige fjordenruin met een Deens paspoort. Geboren in Denemarken op 28-04-2006. Hij meet +- 1,46 meter. ** Cadeau Halsnaes x **Orjar 

Karaktereigenschappen: vriendelijk, voorzichtig, eerlijk en werkwillig.

- Harley is in bezit van een paspoort
- Trailerladen is geen probleem
- Hoefsmid is geen probleem
- Tandarts is geen probleem
- Heeft geen stalgebreken
- Heeft geen last van zomereczeem
- Harley is een onderdanig paard en kan daardoor goed met andere paarden

Harley en ik hebben veel horsemanship gedaan en daar is hij ook echt goed in! The seven games van Pat Parelli kent hij zeer goed.

Rijden hebben we lange tijd stil moeten zetten, doordat hij hoefbevangen is geweest. Hierdoor is hij niet meer geschikt voor de sport. Met rijden is hij gevoelig, hij reageert goed op je hulpen en wilt zijn best voor je doen. Ook tijdens het rijden gebruik ik horsemanship. Daarnaast rijden we op de methode van klassieke dressuur. Over het algemeen is er meer grondwerk met hem gedaan dan rijden. Het laatste half jaar heb ik er helaas weinig mee gedaan naast de dagelijkse verzorging. Zijn conditie moet daardoor weer opgebouwd worden.  Harley is bekend met het werken aan de hand, longeren en vrijheidsdressuur.

Doordat hij hoefbevangen is geweest moet zijn voerrantsoen daarop aangepast worden. Hij kan minimaal de wei op en dan is het beter met een graasmasker.  Hij is gewend om 24/7 buiten te staan. Hij is zou zeer geschikt zijn voor een paddock paradise.

Harley is geschikt voor iemand die ervaring heeft met paarden, die graag ritjes in het bos rijd, af en toe een lesje wilt nemen en houdt van horsemanship en ander grondwerk.

Kan jij hem een thuis geven waar welzijn voorop staat? Stuur me dan een berichtje.

Geen handelaren of maneges!

Stamboom

Vader ** Cadeau Halsnaes
Vader van vader ** Orjar
v.v.v. * Radar
m.v.v. * Tuna
Moeder van vader * Tea Halsnaes
v.m.v. * Orion Halsnaes
m.m.v. * Koket Halsnaes
Moeder Kastanielystens Kandis
Vader van moeder ** Birk Halsnaes
v.v.m. ** Pikant Halsnaes
m.v.m. ** Julie Halsnaes
Moeder van moeder * Kastanielystens Gry
v.m.m. ** Kvik Halsnaes
m.m.m. ** Reia