We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Oaklynn is een heel compleet paard!
Zij heeft een mooi hoofd en een goed exterieur. Ze beweegt heel lichtvoetig waarbij ze een actief achterbeen gebruik heeft met afdruk en een voorbeen dat zowel knie als veel schoudervrijheid naar voren toe heeft.

Moeder Freule (voorlopig keur) werd in haar jonge jaren uitgebracht in de dressuursport tot en met M1 niveau. Momenteel wordt zij klaargemaakt om haar wedstrijd carrière te vervolgen.

Grootmoeder Rachel (preferent,prestatie)bracht reeds meerdere nakomelingen welke op internationaal niveau presteren. Deze lijn is goed vertegenwoordigd in de sport alsook in de behaalde predikaten.

Vader Hitmaker heeft onder Jennifer Sekreve tot op heden vele successen behaald. Hij wordt momenteel uitgebracht op Grand Prix niveau. Zijn nafok ziet er in het werk zeer veelbelovend uit! Het zijn fijne werkwillige paarden met veel go en een goed karakter.

Oaklynn heeft een vriendelijk karakter en is heel mensgericht. Zij heeft een fijne looplust.
Ze is bij ons thuis geboren en kwam als veulen dagelijks in de hand.
Ze is opgegroeid in de opfok waar zij in de zomer 24/7 op de wei verbleef en in de wintermaanden dagelijks buiten kwam. Oaklynn heeft het D-OC predikaat.

Röntgenlogisch goedgekeurd in december 2021 inclusief rug, nek en hals.
Alle keuringen toegestaan k.k.      

Stamboom

Vader Hitmaker
Ggk.: KWPN, Grand Prix
Vader van vader Wynton
Ggk.: BAVAR, HANN, KWPN, OLDBG, RHEIN, SWB Grand Prix
v.v.v. Jazz
m.v.v.
Moeder van vader Maduna
D-OC, Elite, sport(dr)
v.m.v. Cabochon
m.m.v.
Moeder Freule
prok, ster, voorl.keur.
Vader van moeder Uphill
Ggk.: DWB, HANN, KWPN, MECKL, OLDBG Grand Prix
v.v.m. Oscar
m.v.m.
Moeder van moeder Rachel
Keur, prestatie, preferent, prok, ster
v.m.m. Hemmingway
m.m.m.