We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden bieden wij onze stoere allround-pony Hoppenhof’s Okidoki te koop aan.
Oki is een 10 jarige New Forest pony met een stokmaat van 1.46 meter. Hij is Z1 geklasseerd in de dressuur en L springen. Oki heeft meegelopen in een viertal en eindigde daarmee hoog op de Hippiade. Op wedstrijd valt Oki altijd op door zijn aansprekende hoofd en bijzondere kleur. Hij is meerdere malen mee geweest naar crosslessen/oefencross en heeft hier veel plezier in. Hij is braaf op buitenrit en super verkeersmak (tevens trekkers/vrachtwagens). Oki is braaf bij de smid, heeft geen stalgebreken en gaat makkelijk de trailer op.
Oki is bij ons gekomen toen hij net drie en pas een paar weken zadelmak was. Wij hebben hem zelf opgeleid tot waar hij nu is. Oki is een superleuke pony, maar heeft wel een consequente ruiter/amazone nodig met enige ervaring en is dus niet geschikt voor echte beginners. Voor iemand die de overstap wil maken naar een grotere pony is Oki uitermate geschikt.
Wij zoeken een goede plek voor hem, waar hij zijn nieuwe ruiter/amazone net zoveel plezier kan bezorgen als dat hij dat bij ons heeft gedaan. Alle keuringen zijn toegestaan, kosten koper. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-12603936

Stamboom

Vader Melle Wiebert
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hoppenhof's Mara
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.