We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Like this girl
Ferguson x Jazz 
Zeer interessante merrie voor zowel sport als fokkerij! 

Like this girl komt uit een bewezen stam met heel veel sport en verschillende aangewezen hengsten. Moeder Sunny Girl was nationaal kampioen en heeft op haar eerste 3 nakomelingen al haar preferent predicaat gekregen. 

Girl is een bewerkbaar paard onder het zadel. Ze heeft een hele fijne werkinstelling en is zeer comfortabel. Ze is heel eerlijk, maar geen paard voor de onervaren ruiter. Makkelijk en betrouwbaar op stal en in de hand. Sociaal naar andere paarden. 
Ze heeft afgelopen jaar een prachtig veulen gekregen van Vaderland. Ze is nu weer zo’n 3 maanden in training. Vanwege COVID-19 nog maar 1 keer uitgebracht. Er stonden nog veel meer wedstrijden op de planning, maar deze zijn dus helaas gecanceld. Merrie liep verdienstelijk mee in de L2. In training M, maar kan dus nog winnen aan kracht. 
Ze is veel mee geweest naar vreemd terrein, naar het bos en op buitenrit. Niet zo zeer kijkerig, eerder onervaren. Met de juiste ruiter gaat het een heerlijk ongecompliceerd paard worden! 

In het verleden volledig gekeurd incl. hals en rug en ze is in het bezit van een PROK certificaat. Ze is nog niet voorgesteld op de merrie keuring. 

Voor meer informatie gaat de voorkeur uit naar telefonisch contact. De mail wordt niet zo vaak bekeken.

Vraagprijs; 35.000

Stamboom

Vader Ferguson
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sunny Girl
D-OC, Preferent, Prestatie
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Grene
Keur, Preferent
v.m.m. Aram
m.m.m.