We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Oreo is prachtig, onwijs lief en ook nog eens super getalenteerd, kortom een echte droompony!
Wat kun je nog meer wensen in een kinderpony?

In de omgang is Oreo een echte lieverd. Zo staat ze geduldig te wachten op de poetsplaats wanneer de kinderen haar poetsen, vlechtjes maken en haar hoefjes uitkrabben. Ze loopt keurig mee naar de wei en loopt zo mee de trailer in. Ook laat ze zich gemakkelijk opzadelen en staat daarbij keurig stil. Hoefsmid, tandarts, ze is alles gewend en het doet haar niets.

Oreo heeft al menig schriktraining doorlopen en ook daarin gedraagt ze zich heel dapper. Van plastic bekertjes onder haar voeten, tot rook, tot een bruggetje, tot de waterbak, tot een wapperend zeil boven haar hoofd… Oreo houdt haar hoofd koel! Zelfs een grote tractor met klapperende aanhanger, deed haar niet verblikken of verblozen op haar eerste buitenrit.

Tijdens het rijden laat Oreo al hele mooie stukken zien, ze heeft zowel een goede stap, draf als galop en ook zijn de eerste sprongetjes onder het zadel reeds gemaakt. Met zadel, zonder zadel met z’n 2tjes erop, Oreo vind het allemaal prima :-)

Deze lieve dame is natuurlijk nog hartstikke jong, (5) waardoor zij nog haar hele carrière voor zich heeft. Het eerste begin van haar sportieve carrière is nu gemaakt, ze is netjes opgeleid. Nu is de tijd rijp voor haar om met een enthousiaste jonge ruiter aan de slag te gaan en samen uit te groeien tot een onafscheidelijke combinatie en te gaan schitteren!

Oreo staat gestald bij Equinova in Hoeven N-B, voorzien van alle gemakken en begeleiding. Ze staat er hele dagen buiten, zowel alleen als met andere paarden, ’s nachts staat ze op stal. Oreo verdient een net zo’n fijn plekje, maar nu bij een lief en enthousiast ruitertje die met haar een hecht team gaat vormen. Ben jij dit?Ze is gezond, vrij van stalgebreken, recent bij de tandarts, hoefsmid en osteopaat geweest. Uiteraard is ze gechipt, met paspoort en netjes op tijd ontwormd. Keuren mag uiteraard, k.k.

Bij interesse kunt u altijd een mailtje of appje sturen (Filmpje ook beschikbaar via Whatsapp)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.