We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve 4 jarige dressuur merrie zoekt een nieuw huis!

Roos een 4 jarige (27 Mei, 2017) zoekt een nieuw. Het is een tuiger (EEBERT X DARTELROOS) en zoekt een nieuw huisje wegens geen klik onder het zadel. Ze is geregistreerd in het KWPN stamboek. Ze meet rond de 1.65 en heeft een mooie koffievos kleur. Haar karakter is aan de hand en onder het zadel lief. Ze is niet geschikt voor een jonge of onzekere ruiter! Ideaal gezien zie ik haar eindigen bij een zekere ruiter met ervaring met jonge paarden. Ze is braaf onder het zadel, maar kan hier onzeker in worden wanneer de ruiter dit is. Wordt getraind op B niveau. Reageert goed op been en stemhulpen en is licht in de mond. Heeft drie mooie ruime gangen en zou zeer geschikt zijn voor de dressuursport.
Ze is verkeers mak, ook voor groot verkeer. Heeft ervaring met onder het zadel langs een weg lopen. Is een keer meegeweest naar het bos en deed dit braaf!

Roos zuigt lucht, met een luchtzuigband is dit volledig verholpen en doet ze dit helemaal niet meer. Ze is verder volledig gezond, recent bij de hoefsmid geweest enbraaf.

Stamboom

Vader Eebert
Vader van vader Atleet
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Veldine
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dartel Roos
Vader van moeder Reflex M
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder JuliaRoos
v.m.m.
m.m.m.