We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super fijne merrie uit de Bria stam (bekend van oa Olympic Barbria, OoSeven, Glock's Voice etc). Ze is een 8 jarige, donkerbruine chippendale x Cardento merrie van 1.71 hoog. Ze is onwijs lief en makkelijk in de omgang. Onder het zadel is ze heel werkwillig en pakt alles heel makkelijk op. Ze heeft goede gangen en een makkelijke hals. Ze is bij ons ingezet voor de fokkerij en basis gereden. Afgelopen jaar geen veulen gehad en opgepakt voor de sport, wat ze heel goed oppakt. Ze kan echt ver gaan komen. Haar moeder is een zus van Blue hors Don Olymbrio zijn moeder en een andere zus is de grootmoeder van ggk hengst Kyton en nog andere zussen gaven ook al GP paarden, dus aan de genen ligt het ook niet. 
Waar het voor ons nu aan ligt is het ontbreken van een ruiter. Voor een goed adres is ze beschikbaar voor een gunstige prijs. Dit ivm een klein stal gebrek welke ze bij ons niet laat zien, maar waarvan we nu weten dat ze het in sommige gevallen zou kunnen vertonen.
De merrie is recent röntgenologisch goedgekeurd voor de sport

Stamboom

Vader Chippendale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.