We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

BWP ruin
Loopt: L cross
en: B springen - in training L
springt los 130 cm
video’s van al het bovenstaande aanwezig

Magick is een enorm lief paard in de omgang en staat altijd samen met andere paarden. ook onder het zadel is hij een eerlijk paard. Hij is voorwaarts, en zal ALTIJD springen. Ook springt hij zelf automatisch de galopswissel. Magick haalt vooral enorm veel plezier in crossen/hunting. Ook buitenritten vind hij daarom geweldig. Picknick bankjes, waterplassen overal gaat hij over en doorheen. Dit ook op video. 

Magick is 2021 - recent rontgen goedgekeurd zonder bemerkingen.

ik zou magick het liefst terug zien bij een ambitieus iemand die hem verder uit wil brengen in cross/springen/eventing omdat we zeker zijn dat hij het enorm goed zou doen. magick is geen beginnerspaard.

Evt. is inruil ook mogelijk tegen een paard van zelfde kwaliteit maar een iets koeler, langzamer paard. dit is dan ook de reden van verkoop. Magick is nog net iets te krachtig in het parkour en op de sprong voor mij sinds ik nog in de kinderschoenen sta van mijn zogezegde springcarriere. Daarom dus ook geen beginnerspaard maar voor een meer ervaren springruiter. 

voor video’s en meer informatie graag whatsappen naar: (+31) 0648602802Stamboom

Vader Flamenco de Semilly
Vader van vader Lucky boy xx
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.