We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lybria is een dochter van de KWPN hengst George Clooney. Haar moeder is dochter van Weyden die eveneens de grootmoeder is van de KWPN goedgekeurde hengst Kyton. Lybria komt uit een van de bekendste stammen van Nederland en het unieke is ook nog dat ze vrij is van Jazz, Ferro, Flemmingh en Gribaldi. 

Lybria wordt op dit moment gereden op L/M niveau. Ze is makkelijk te rijden en klaar om verder te gaan met een nieuwe amazone of ruiter. Ze is fijn aan de hulpen en licht in de mond. Ze is braaf en fijn te rijden maar niet echt geschikt voor beginnende of onstabiele ruiters.

Lybria is super in de omgang. Ze is makkelijk te laden op de trailer en makkelijk mee te reizen. Ze komt elke dag mooi buiten met andere paarden en is in dit alles zeer makkelijk.

Voor meer info en/of interesse kunt u bellen met 0657578586. Graag uitsluitend bellen. Op Whatsapp, sms, reacties via sporthorses etc wordt niet gereageerd.

Stamboom

Vader George Clooney
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante B
Moeder van vader Wallone
v.m.v. Wolkentanz
m.m.v. Fricka
Moeder Silbria
Elite, Preferent, Prestatie, Prok
Vader van moeder Weyden
v.v.m. Western Star
m.v.m. Grandia H
Moeder van moeder Kilbria
Elite, Preferent, Prestatie, Prok
v.m.m. Sultan
Keur
m.m.m. Ezabria
Keur