We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Op 10 januari 2022 keurig röntgenologisch rapport ontvangen.
Cokes is een stoere ruin van 1.63 (waardeert enorm op onder het zadel) en is dit jaar met twee verschillende ruiters Z1 geklasseerd (65,44%) en na vijf starts Z2 startgerechtigd. Paard met veel body en uitstraling; amazones op de foto zijn 1.72 en 1,76m. Hij wordt nu klaargemaakt voor de overstap naar het Z2. Hij heeft met mijn dochter alles klassen van B tot en met Z1 doorlopen. In 2018 opgenomen geweest in het TTC (Talenten Trainings Centrum) Zuid-Holland. 

Cokes is geschikt voor iemand die de overgang maakt van pony naar paard. Hij heeft drie fijne tactmatige gangen, waarbij de middengangen uitblinken. Paard beweegt met veel schwung en lossigheid in het lijf. Geen beginnerspaard, maar zou een fanatieke en handige (jeugd)ruiter heel goed passen. Cokes is niet geschikt voor een onzekere ruiter. Hij is braaf, maar wel alert en heeft duidelijkheid nodig. Hij is braaf in het bos, kent de aquatrainer, stapmolen en is alleen te laden in de trailer en vrachtwagen. Op wedstrijdterrein altijd super stabiel. Na een paar dagen vrij, is het opstappen en wegrijden. Onze mooie zwarte vriend gaat alleen weg bij de juiste klik. Voldoende paddockgang in de winter en weide in de zomer zijn een vereiste.

Voor meer informatie graag eerst even appen i.v.m. werk. Handelaren hoeven niet te reageren. Cokes is bij aanschaf in 2016 volledig gekeurd en opgenomen in de verzekering. Benen zijn op 10 januari 2022 röntgenologisch gekeurd, rug in het voorjaar van 2021. Geen bijzonderheden. Herkeuren geen probleem, kosten koper.
Zijn op maat gemaakte Patrick zadel (anderhalf jaar oud) is tegen meerprijs over te nemen. Cokes valt in de gemiddelde tot hogere prijsklasse: 17.500,-
Video op aanvraag.

Stamboom

Vader Gribaldi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Candyboy
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Akteur
m.m.m.