We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 FILMPJES OP AANVRAAG VIA WHATSAPP!

Witte 
Windhoeks Janko is een 11 jarige (2011) A pony ruin die altijd recreatief in het enkel-, dubbel- en vierspan gelopen heeft. Hij is sinds kort onder het zadel en pakt dit super op. Het is een hele lieve pony die wordt nu doorgereden door een meisje van 11 jaar, hij is nu nog niet geschikt voor een beginnende ruiter maar zou met papa of mama ernaast al wel lekker rondjes door de bak kunnen maken waarnaar hij met tijd wel geschikt is voor echte beginnertjes.

Er wordt nu met hem gereden en gespeeld in de bak, dit doet hij allemaal heel goed en vind het ook leuk. Hij is vriendelijk naar kleine kinderen en vind alle aandacht, knuffelen, poetsen en spelen erg fijn. Hij reageert niet op voorbijkomende shovel en trekker.

Naast dat hij heel lief is, is hij ook heel erg knap en zal hij in de wedstrijdbaan niet misstaan. We hebben ook nog Ysselvliedts Salinero te koop, hiermee heeft Janko altijd in het dubbelspan gelopen. Zolang één van beide niet verkocht is heeft u de mogelijkheid om ze als span te kopen.
Stokmaat: 1.17m
Afstamming: Cui Pendragon x Verdrefawr Daniel

Schimmel
Ysselvliedts Salinero is een 10 jarige (2012) A pony die altijd recreatief in het enkel-, dubbel- en vierspan gelopen heeft. Voor u een buitenkansje om een dubbelspan te kopen want wij hebben Windshoeks Janko ook op stal staan, hiermee heeft Salinero altijd in het dubbelspan gelopen.

Zolang één van beide niet verkocht is heeft u de mogelijkheid om ze als span te kopen. Salinero is inmiddels ook beleerd onder het zadel en pakt dit heel goed op. Hij zal in de wedstrijdbaan hoge ogen scoren. Hij is geschikt om thuis lekker mee te spelen, knuffelen en poetsen dit wordt nu ook met hem gedaan en hij vindt alle aandacht erg leuk. Hij is onder het zadel nog niet geschikt voor een echte beginner, maar wij zijn van mening dat hij hiervoor wel geschikt is met een beetje tijd.

Stokmaat: 1.17m
Afstamming: Lacy Brigadier x Baledon Jerimiah


 Te Koop BLACK BEAUTY *

Manolito is een 8 jarige ( 2014 ) ruin, A Pony die altijd van zijn mooie leventje heeft mogen genieten. Hij is in 2019 gecastreerd.
Mano zoals wij hem noemen, is een lieve pony die gebruikt is voor het meenemen van jonge paarden uit de weides, pleegvader voor de net afgespeende veulens.
Paar jaar geleden heeft er wel een klein meisje op zijn rug gezeten, ( 4 jaar) maar echt aan het werk kende deze BLACK BEAUTY nog niet. En daar is nu verandering in gekomen.
Mano heeft een snelle start maar daarna laat hij zich goed rijden. Het sturen begint hij te snappen.Voor een handig ruitertje is dit zeker een leuke pony, als weidemaatje is hij, zoals hij nu is PERFECT.Mano wordt nu doorgereden en leert elke dag weer meer. Wie weet is hij over een tijdje wel een echte kinderpony maar dat moet de tijd uitwijzen.

Stokmaat: 
Afstamming: Onbekend, maar daarom is hij niet minder mooi, op een papiertje kun je niet rijden tenslotte. En met een ruin kun je niet fokken.  


Voor meer informatie kunt u whatsappen of bellen naar 06-50955927. De mogelijkheid is er ook dat de pony na de koop nog wordt doorgereden. We zijn geen echte handelaren maar doordat er weinig kleine ruitertjes zijn die een pony goed kunnen opleiden hebben we nu meerdere pony’s op stal staan van verschillende eigenaren na een oproepje op Facebook. Hiermee willen we bereiken dat de jonge ruitertjes onder ons ook de kans krijgen om een leuke, lieve pony te kunnen kopen. Mocht deze pony niet zijn wat u zoekt, schroom dan niet op contact op te nemen, wie weet kunnen we nog iets anders voor u betekenen!  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.