We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Baronia is een mooie fokmerrie die te koop komt vanwege jonge aanwas (uit Baronia). Op dit moment is ze niet drachtig vanwege een laat veulen van afgelopen jaar. Nu kan er weer op tijd worden begonnen met dekken. Dit is de eerste keer in 7 jaar dat Baronia leeg is gebleven. Baronia is makkelijk drachtig te krijgen ( 1 a 2 keer insemineren). Baronia is braaf bij zowel de dierenarts als de hoefsmid. Ze is heel makkelijk in de omgang. Ze kan eigenlijk met bijna alle paarden samen staan.

Baronia is een goede moeder die mooie veulens geeft met een goede beweging. Al haar nakomelingen hebben het super fijne karakter van Baronia. De nakomelingen die onder het zadel zijn, zijn heel werkwillig en onwijs braaf. Op locatie staan nog 4 nakomelingen van Baronia.

Baronia komt uit een goede moederlijn zelf heeft ze het predicaat ster. Haar moeder draagt de predicaten Ster, Preferent. Haar half broer is de goedgekeurde kwpn hengst Vivaldo die op GP niveau heeft gelopen.

Baronia is alleen inzetbaar voor de fokkerij vanwege een ongeluk in het verleden (vorige eigenaar). 
Op stal is ze een braaf paard echter als er veel beweging is in de stallen kan ze hierdoor rondjes gaan lopen dit komt voort uit het ongeluk. 

www.horsetelex.nl/horses/pedigree/234473/baronia

Stamboom

Vader Trento B
Vader van vader Krack C
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Reveil
Ster Preferent
Vader van moeder Montecristo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Heidebloem
stb Preferent
v.m.m. Clavecimbel
m.m.m. Angenieta
Keur, Preferent, Prestatie