We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens inkrimping te koop.

Charming. Serano Gold x Olivi x Juventus. Elite D-OC, Z1 dressuur, WFFS-positief. Door een blessure helaas niet in Z2 uitgebracht. Liep op wedstrijden altijd dik winst en is een merrie met extra uitstraling in de ring.  Nu drachtig van So Perfect. (Sezuan x Sir Donnerhall) uitgerekend begin juni. 

Charming heeft ons de afgelopen 4 jaar 4 veulens gegeven waarvan 2 merries en 2 hengsten. 1 merrieveulen helaas dood geboren. De 2 hengsten houden we zelf om uiteindelijk mee in de sport te gaan.

Charming word elk jaar makkelijk drachtig en is een goede moeder. Ze is nu 15 jaar oud en kern gezond.  We zien voor haar het liefst een plekje krijgen als gezinspaard of bij een hobbyfokker waar ze dagelijks in handen komt omdat ze zo lief is. Word niet bereden en ook echt aangeboden als fokmerrie.
Charming is bomproef, betrouwbaar, verkeersmak, veel wedstrijdervaring, heel braaf op transport, ontzettend lief en netjes opgevoed.

Stamboom

Vader Serano Gold
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tamiek
Preferent
Vader van moeder Olivi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Juventus
m.m.m.