We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

L´amour is een dochter van de gelderse hengst Parcival die al vele fijne sportpaarden bracht en al vier goedgekeurde zonen en kleinzonen. Haar moeder Akarla is een dochter van de springhengst Equador en zij komt dan ook uit de welbekende Karla stam waar al enorm veel sportpaarden uit voort komen die presteren in de hogere sport. Deze stamt kenmerkt zich door haar nakomelingen met een goede instelling en bewerkbare en werkwillige karakters.

Dit is in L´amour ook absoluut terug te zien. Ze is als jong paard kort zadelmak gemaakt en gereden. Ze is intussen weer netjes aangereden en kent de basis. Ze is braaf en nuchter. Omdat ze nog niet erg lang onder het zadel is, is het wel een paard die niet geschikt is voor beginnende of bange ruiters. Ze is verder super braaf en klaar om verder opgeleid te worden.

Ze heeft geen gebreken en is verder super gezond. Ze is niet gekeurd. Eventueel keuren is mogelijk in overleg.

Voor meer info en/of interesse kunt u mij bellen op 0657578586. Graag uitsluitend bellen. Op apps, mails en reacties via sporthorses wordt niet gereageerd.

Stamboom

Vader Parcival
Keur
Vader van vader Koss
Preferent
v.v.v. El Corona
m.v.v. Erona
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Erika
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.v. Unitas
m.m.v. Tosca
Keur
Moeder Akarla
Vader van moeder Equador
v.v.m. Voltaire
Preferent
m.v.m. Zeliki
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Ekarla
Prestatie
v.m.m. Formateur
Keur
m.m.m. Clara
Keur, Preferent