We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege het bereiken van mijn 18 jarige leeftijd ben ik op zoek naar een zorgzaam en lief baasje voor mijn 8 jarige E pony Glaville BZ. Glaville is een ruin van 8 jaar. Hij is 1,565m hoog en paard gefokt. Daardoor heeft hij mooie en ruime gangen. Glaville heeft een braaf karakter is erg sociaal en wil graag voor je werken. Of het nu gaat om dressuur, springen, eventing en buitenrijden, hij doet het allemaal met plezier. Glaville is sinds zijn 4e jaar bij mij en ik heb hem zelf opgeleid en uitgebracht op wedstrijden. Dressuurmatig heb ik hem tot en met Z1 niveau uitgebracht hij wordt momenteel thuis verder getraind op Z2 niveau. Hij pakt dit super op en toont veel kwaliteit! Met springen tot en met B niveau. Thuis is hij verder getraind op L niveau. Ook voor Eventing is Glaville uitermate geschikt. Ik ben verschillende keren op cross terreinen geweest. Hij springt alles en je merkt dat hij er plezier aan beleeft. Samen met Glaville heb ik de Brabantse Kampioenschappen gereden in:
2019 dressuur B
2020 Springen B
2021 dressuur Z1
Buiten de dagelijkse verzorging gaat Glaville jaarlijks naar de tandarts (laatste keer november 2021) en elke 8 weken naar de hoefsmid. Dit alles ondergaat hij heel braaf. Vraagprijs is voor een goed huisje bespreekbaar! Gaat niet weg voor de handel! Wil je komen kijken graag appen naar: 0619430204

Stamboom

Vader Glasgow-W vh Merelsnest
Vader van vader Nabab de Reve
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Wendelina v ‘t Merelsnest
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Falve
Vader van moeder Renville
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Walve
v.m.m.
m.m.m.