We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Top bewegende , beeldschone 6-jarige ruin met een fijn karakter en 3 zeer goede gangen en talent voor het ‘hogere’ werk! 

Vader: Gunner KS
Moedersvader: Sir Sinclair 
Geboortejaar: 2016
Stamboek: KWPN 
Stokmaat: 1.77m
Kleur: Donkerbruin 

Deze geweldige ruin beschikt over drie zeer goede gangen en een fantastische uitstraling. Zijn prachtige exterieur en zijn 3 zeer goede gangen vielen al op als jonge hengst op de KWPN Hengstenkeuring , Hierdoor werd hij aangewezen voor het verrichtingsonderzoek! Ook vielen zijn kwaliteiten in de smaak op de PAVO Cup waar hij in de rubriek 5-jarigen Dressuurpaarden een mooie score van 80 punten behaalde. Voor al zijn gangen ontving hij een 8.0 , Een super begin voor zijn verdere toekomst in de dressuur! 

Deze geweldige ruin is een zoon van de Lichte Tour hengst Gunner KS die zeer succesvol was op het Wereld Kampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden in 2017 onder het zadel van Dana van Lierop. Gunner KS behaalde in de finale een 7de plaats met een 8.2 voor de stap, een 8.7 voor de draf en een 9.0 voor de galop.  

Verder zien we in de pedigree meerdere succesvolle Grand-Prix paarden ; De Grand-Prix hengst Belissimo M staat te boek als de overgrootvader. Ook de Grand-Prix hengsten Vincent , en Lord Sinclair zien we terug in zijn stamboom. 

Ook aan moederszijde zien we veel talent terug komen in de bloedlijn. Moeder Wareina V presteerde zelf op Z1 niveau en beschikt over het ELITE en PROK predicaat. Overgrootmoeder Karlene is een zeer succesvolle merrie die zowel haar stempel drukt in de fokkerij. Karlene heeft niet alleen haar ELITE predicaat maar is ze tevens ook PREFERENT , PRESTATIE en PROK. Karlene bracht al de Zware Tour geklasseerde ; Buron (v.Johnson) en de ELITE , PREFERENT , PRESTATIE , SPORT en PROK geklasseerde ZZ-Zwaar merrie Orlene (v.Jazz) 

Het talent voor het ‘hogere werk’ stroomt door zijn aderen! Hij is makkelijk te rijden en licht in de hand dat maakt hem dan ook zeer geschikt voor een amateur ruiter  of een jeugd ruiter/amazone die aan de weg wilt timmeren in de dressuursport! 

* Klinisch en röntgenologisch goedgekeurd op 22-03-2021 
* Hogere prijsklasse

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige topper of wil je meer informatie dan graag mailen naar ; Mercedeshoeve@outlook.com

Stamboom

Vader Gunner KS
PSG/Inter I
Vader van vader Belissimo M
Grand-Prix
v.v.v. Beltain
PSG/Inter I
m.v.v. Roxa
Moeder van vader Ronnevanck
STER, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT, PROK
v.m.v. Vincent
Grand-Prix
m.m.v. Lonnevanck
KEUR, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT
Moeder Wareina V
ELITE, PROK
Vader van moeder Sir Sinclair
KEUR - PSG/Inter I
v.v.m. Lord Sinclair
Grand-Prix
m.v.m. Krishna
STER, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT
Moeder van moeder Karlene
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, PROK
v.m.m. Hurricane
m.m.m. Gareina
STER, VOORL.KEUR, PREFERENT, PRESTATIE

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
KWPN HENGSTENKEURING 2019 AANGEWEZEN
PAVO CUP 2021 5-JARIGEN 80 PUNTEN