We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Goed bewegende , bloedmooie 12-jarige Lichte Tour ruin met een fantastisch karakter en 3 goede gangen en talent voor het ‘hogere’ werk!

Vader: Wynton
Moedersvader: Ferro
Geboortejaar: 2010
Stamboek: KWPN
Stokmaat: 1.70m
Kleur: Zwartbruin

Deze 12-jarige Lichte Tour geklasseerde ruin van 1.70m, beschikt over drie goede gangen. Hij heeft een fijn karakter en een prachtige uitstraling. Hij is een zoon van de Keur Grand-Prix hengst Wynton die zeer succesvol was op het hoogste niveau onder het zadel van Madeleine Witte-Vrees. Verder zien we in de pedigree meerdere succesvolle Grand-Prix paarden ; De Olympische PREFERENTE Grand-Prix hengst Ferro staat te boek als de overgrootvader.

Ook de Grand-Prix hengsten Jazz , Cocktail en Matador zien we terug in zijn stamboom.

Bij deze topper stroomt het talent voor het ‘hogere werk’ door zijn aderen! Hij is goed te rijden dat maakt hem dan ook geschikt voor een amateur ruiter of amazone of een jeugd ruiter/amazone.

Geen stalgebreken , klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige topper of wil je meer informatie dan graag mailen naar ; Mercedeshoeve@outlook.com

Stamboom

Vader Wynton
KEUR , Grand-Prix
Vader van vader Jazz
PREFERENT, Grand-Prix
v.v.v. Cocktail
Grand-Prix
m.v.v. Charmante
Moeder van vader Acacia
PRESTATIE, PROK
v.m.v. Matador
Grand-Prix
m.m.v. Wisconsin
Moeder Raja
KEUR, SPORT
Vader van moeder Ferro
PREFERENT, Grand-Prix
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Holiday
STER, PREFERENT
v.m.m.
m.m.m.