We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nexus G
Dettori x Trento B x Don Primaire

Wat een plaatje is dit! Nexus is een aansprekende ruin. Hij is correct gebouwd en staat correct op de benen.
Het is een plezierig paard in omgang met een fijn en eerlijk karakter. Hij is braaf met poetsen en is braaf aan de benen. Bovendien kan hij ook erg goed stappen. Hij stapt door zijn hele lichaam en heeft hierbij veel ruimte en takt.

Dit zien we ook in zijn afstamming terug. Zijn vader is de dressuurhengst Detorri van de hengst Desperado. Desperado presteert al zijn hele carrière. Verrichtingskampioen najaar 2011 met 89,5 punten, winnende optredens in de Pavo Cup en hengstencompetities en dan nu succesvol in de Grand Prix. Moedervader is de bekende Grand prix hengst Trento B. Trento B stamt af van de grand prix hengst Krack C. 

Nexus is nu een half jaar onder zadel en pakt dit heel goed op. Hij heeft veel balans en is erg makkelijk om mee te werken. Op het moment zijn we bezig met zijgangen en dit pakt hij snel op. Ook is hij goed buiten te rijden, goed verkeersmak en niet snel onder de indruk van dingen.
hij heeft daarnaast ook nog eens goede hoeven en staat hier dan ook zonder ijzers.
Hij is helemaal goed gekeurd Inc rug en hals. Herkeuren mag.
Locatie: halsteren (noord Brabant)

Stamboom

Vader Dettori
Vader van vader Desperado NOP
v.v.v. Vivaldi
m.v.v. Sarita
Moeder van vader Diamond Eye
v.m.v. De Niro
m.m.v. World of magic
Moeder Amanda
Vader van moeder Trento B
v.v.m. Krack C
m.v.m. Ciolita
Moeder van moeder Prima Donna
v.m.m. Don primaire
m.m.m. Hester