We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ayro Prince Chafay van de Elsleuken is deze knappe VALKKLEURIGE en talentvolle 3-jarige dekhengst (AES) die ik in opdracht van de eigenaar te koop aanbied..
Deze polyvalente pony valt op door zijn verschijning, met goede bewegingen en top-galop ! Hij zal inzetbaar zijn voor verschillende disciplines : Dressuur, springen en eventing waarvoor hij zeker aanleg zal hebben. Wat hij het liefst zal doen moet de tijd uitwijzen uiteraard. Springen in vrijheid doet hij alvast met volle goesting !
Hij werd als veulen al nationaal kampioen in 2019 bij BRP/BWP. Met als commentaar van de jury : hier zien we zeker een gekeurde hengst in !
Het is een jonge hengst dus is zeker in dit stadium nog niet gepast voor beginners, gezien hij zelf nog alles moet aangeleerd worden.
        Hij stamt af van Tout Beau de la Cure (laatste foto)(Champion de Luxe x kantje's Armando) die al meermaals in equitime (tijdschrift BWP/ LRV)  stond met zijn leuke titels : Nationaal kampioens hengstveulen BRP/BWP in 2015, meeste afstammelingen in het jaar 2020 , en in 2020 werd hij ook nationaal kampioen bij de Bestgaande Belgische JONGE rijpony (springen) waarbij ze alsnog ook een dressuurproef en een exterieurkeuring moeten ondergaan, naast het parcours-springen. Daarbovenop kreeg hij ook het dressuurlint omdat hij op die discipline apart de hoogste punten scoorde.         De moeder van Tout Beau is Dorenroosje van de Prins (uit de fokkerij van Jan Claes : prinsenhof's) uit Kantje's Armando x Triley spark, zij stond verschillende malen in de top 3 van het nationaal LRV kampioenschap Dressuur, werd ook nationaal kampioen op exterieurkeuring, enz.
       
       De  moeder van Ayro is Ratatouille v't Oud Molenhuis, een doodbrave talentvolle pony uit Oosterbroek Francois  x Magic Roses Cocktail. Deze merrie gaf 2 prachtige hengstveulens ( Ayro Prince Chafay en Vintage Color v't Oud Molenhuis die beiden goedgekeurd werden in het AES-stamboek met direct de titel 'Licenced'( commercieel dekken toegelaten)
Ayro wordt weldra RX gekeurd !


Stamboom

Vader Tout Beau de la Cure
Vader van vader Champion de Luxe
v.v.v. FS Cocky Dundee
m.v.v. golden Dancer
Moeder van vader Dorenroosje vd Prins
merrielijn 7 bij BRP
v.m.v. kantje's Armando
m.m.v. Triley Spark
Moeder Ratatouille v't Oud Molenhuis
Vader van moeder Oosterbroek Francois
v.v.m. Brandy XXIII
m.v.m. Mermaids Jeroen
Moeder van moeder Shutterfly
v.m.m. Magic Roses Cocktail
m.m.m. berkhofs Higgledy Piggledy

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Nationale veulenkeuring brp/bwp 2019 hengstveulens 1
Hengstenkeuring AES 2021 pony's Licensed