We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super knappe friese merrie te koop.

Met pijn in mijn hart zet ik mijn mooie 7-jarige merrie genaamd Trienke te koop. Reden van verkoop is dat ik het te druk heb met mijn studie en haar meer tijd en aandacht gun.

Trienke is een vriendelijke en aanhankelijke merrie van 160cm groot. Ze is super braaf in de omgang en sociaal naar mens en dier. Ook staat ze netjes stil op de poets/wasplaats en is ze braaf met scheren en bij de hoefsmid. Ze loopt dressuurmatig op L niveau. Ook maakt ze een klein sprongetje.

Ze is een Fries met een fijne galop en loopt erg voorwaarts. Ze is erg braaf op buitenrit en ze doet dit super graag! Zowel alleen als met een ander paard is geen probleem voor haar! Ze loopt makkelijk de trailer op en ze is vrij van (stal)gebreken.

Ik heb haar op 4-jarige leeftijd gekocht, ze is toen klinisch goedgekeurd. Ze heeft in 3 jaar geen medische problemen gehad. Keuren mag, k.k.

Voor verdere vragen graag een berichtje sturen naar 0681697302 Vraagprijs rond de €10.000, maar bespreekbaar voor goed tehuis. Zadel en evt andere spullen bij inbegrepen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.