We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zoeken een 5-sterren huisje voor onze Schopin. Schopin is een 15-jarige ruin met een hart van goud. Wegens het te groot worden van mijn dochter hebben we besloten, met pijn in ons hart, om hem een ander baasje te geven die hem alle aandacht en liefde geeft die hij verdiend.  

Schopin is een hele lieve pony met wat temperament. Hij loopt op moment B dressuur met 7 winstpunten, springen hebben we nooit op wedstrijd gedaan maar op oefenparcours is hij heel braaf. Bij vorige baasjes heeft hij wel op L-niveau gesprongen. Met springen heeft hij soms wel wat motivatie van de ruiter nodig maar uiteindelijk doet hij wat je vraagt. Op buitenrit is hij braaf, zowel in de groep als alleen. Tegen andere pony’s is hij ook heel lief en heel makkelijk. In de omgang is hij ook heel braaf en hij is dol op knuffels en koekjes. Hij is niet geschikt voor onervaren ruiters door zijn Arabieren bloed.  

We hebben Schopin nu anderhalf jaar en wij vinden het heel belangrijk dat hij een mooi plekje krijgt waar hij buiten komt en waar hij genoeg aandacht krijgt. Hij is in topconditie. Ik heb heel veel van hem geleerd. Ik kwam van de manegelessen toen hij op ons pad kwam en ben hem heel dankbaar voor wat hij mij geleerd heeft.  

Hij heeft geen stalgebreken. Heel braaf bij hoefsmid en tandarts. Op de trailer lopen doet hij ook heel makkelijk en op ander terrein is hij heel relaxed.    

Bij interesse of filmpje kan je me bereiken via: 06-41238498  

HANDELAREN HOEVEN NIET TE REAGEREN!!!!!!!!!!

Stamboom

Vader Scapino bb ox
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Chanel
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.