We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens het niet hebben van wedstrijd ambities, te koop aangeboden: Geweldige vos ruin van 23-06-2017, in het bezit van een D-OC predicaat, met een stokmaat van ca. 1.60m-1.61m.

Mirko DY ( Dettori x Metall ) is sinds mei vorig jaar in ons bezit, zelf zadelmak gemaakt zonder problemen. Op dit moment is de basis goed bevestigd en is hij klaar om echt aan het werk te gaan. Pakt nieuwe dingen snel op en is een fijn bewerkbaar paard met een goede instelling en 3 goede gangen.

Ook vindt hij het leuk om mee naar het bos te gaan, dit doet hij braaf in zowel een groep als alleen. Ook op vreemd terrein is hij braaf te rijden. Hij staat hier iedere dag buiten in een gemengde kudde, hij is erg sociaal naar mens en dier en wil graag van iedereen een knuffel. Ook is het geen probleem om hem een paar weken stil te zetten, je kan hem daarna zonder problemen oppakken.

Door zijn leeftijd vinden wij Mirko niet geschikt voor een onervaren/ onzekere ruiter. Enige ervaring met jonge paarden is gewenst. Hij is goed aan het been, zeer zacht in de hand en makkelijk na te rijden. Ook zeer geschikt voor overgang pony / paard.
Mirko is braaf bij de hoefsmid, tandarts, dierenarts en fysio, hij heeft geen stalgebreken. In november 2021 is hij röntgenologisch goed gekeurd voor de sport, wel kwam er een kleine chip naar voren, deze zit op een gunstige plek en is goed verwijderbaar.  

Gelieve alleen de reageren bij serieuze intresse, amazone is 1.85m.
Video 2021 https:www.youtube.com/watch?v=g3uiPRirEoY
Video 2022 https:www.youtube.com/watch?v=RH5-HMDfhLQ

Stamboom

Vader Dettori
Vader van vader Desperado
v.v.v. Vivaldi
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tulanda
D-OC, Elite
Vader van moeder Metall
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Purioso
Keur
m.m.m.