We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden Miami VDW Miami is een leuke, leergierige 5 jarige ruin van Obelisk. Miami is een braaf, werkwillig, leergierig en lief paard, hij werkt graag voor zijn ruiter/amazone, Miami is ondanks dat hij zo braaf, gezien zijn leeftijd niet geschikt voor een beginnende ruiter/amazone.
Miami heeft 3 goede basis gangen waarbij hij een extratje heeft in zijn achterhand, Miami heeft ook een zeer goede bouw.
Door zijn fijne bouw en goede achterhand heeft hij veel aanleg voor de verzameling, dit is al goed te merken tijdens het rijden en longeren.
Miami is ook zeer geschikt voor voltige en pakt dit onwijs goed op. 
Bijna alle oefeningen zijn mogelijk en accepteert alles, door zijn fijne gangen zit hij heerlijk. 
Filmpje van het voltigeren is aanwezig. 
Miami staat hier in de winter altijd samen met een ander paard in de paddock en in de zomer staat hij 24/7 met een kudde van 7/8 paarden in de wei, hij is erg sociaal naar andere paarden en een onwijze knuffelkont.
Tevens gaat Miami periodiek naar de tandarts en hoefsmid, krijgt jaarlijks zijn basis entingen.   Graag zie ik hem bij iemand terecht komen die lekker met hem aan de slag gaat, er zit genoeg potentie is en het is zeker een leuk paard voor de toekomst!  

Stiekem een beetje verliefd geworden op deze leuke, knappe vent? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Schroom dan niet en stuur gerust een berichtje naar: 06-24815950.

Stamboom

Vader Obelisk
Vader van vader Matador
v.v.v. Donauwind
m.v.v. Maritza 3391 Trak
Moeder van vader Kida
Ster, Prestatie
v.m.v. Clavecimbel
m.m.v. Cida
Moeder Florida F.W.
Vader van moeder Armani
v.v.m. United
m.v.m. Tuzla
Preferent, Prestatie, Prok
Moeder van moeder Utah F.W.
Ster, Prok
v.m.m. Paddox
m.m.m. Las Vegas
Keur, Preferent