We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

IK BIED MIJN FOKMERRIE ALVE Z TE KOOP AAN MET EEN EMBRYO VAN CONRAD QUALITY Z (13/06) VOOR EEN UITERST INTERESSANTE PRIJS ! MEER INFO IN EEN PB. (2,500>5000)
In 2020 gaf zij reeds een knap veulen van Conrad Quality Z zoals u kunt zien op de foto’s. Haar vader, ARTOS Z (Almé x Gotthard) werd vierde in de Wereldbekerfinale van 1994 in Göteborg, winnaar van de Grand Prix in Toronto en Washington en zijn uitzonderlijk goede prestaties maakten van Artos Z het tweede meest succesvolle paard voor Studfarm Zangersheide in de ranglijst van de World Breeding Guide. Alvé Z beschikt tevens over een ijzersterke moederlijn waarin GRANDEUR en RAMIRO Z een prominente rol spelen. Een afstammeling van haar moeder G Malve Z, Jalve, springt 1.30 m; een zoon van haar zus Calvé Z – Skill Z - presteert op 1.40m. CONRAD QUALITY Z beschikt een zeer interessante bloedlijnen en is een 4 x 4 inteelt op CORRADO I (1.60m). Hij is een zoon van CONNOR (Casall Ask - 1.60m) uit La Corofina (CORRADO I -1.60m), en werd goedgekeurd tijdens de Wereldkampioenschappen voor jonge paarden op Zangersheide 2018.
Meer info : www.hetgoudenbit.be

Stamboom

Vader Artos Z
Vader van vader Almé Z
v.v.v. Ibrahim
m.v.v. Girondine
Moeder van vader Glorita Z
v.m.v. Gotthard
m.m.v. Akita
Moeder G Malve Z
Vader van moeder Grandeur
v.v.m. Gralsrittre
m.v.m. Elba
Moeder van moeder Balve
v.m.m. Ramiro Z
m.m.m. Palve