We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met heel veel pijn in het hart verkoop ik mijn merrie Epril B. Epril is een prachtige bloedgemaakte merrie. Geboren in 2009 en 166cm Ster predicaat bij Kwpn Vittorio x Placido Parcours ervaring tot 125.
Het is altijd fijn om met Epril op concour te komen, ze is voorzichtig, snel en niet kijkerig. Voor de rest is het een echte merrie met veel karakter 🤪 ze is heel gevoelig dus niet voor onervaren ruiters. Een adorado dochter uit Epril loopt 130 in Italie met goede resultaten. Zelf heb ik ook nog een jaarling merrie uit Epril staan (Nero de Semilly). Prachtige merrie die momenteel dezelfde kwaliteiten als moeder laat zien. De volle broer van Epril loopt 135
ik heb Epril al bijna 6 jaar en heeft nog nooit mank gestaan. Ik heb ze zelf nooi laten keuren, maar heb bij aankoop een goed keuringsverslag van de vorige eigenaars ontvangen.
Foto's en video's in overvloed

Stamboom

Vader Vittorio
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Placido
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.