We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige 4 jarige voorlopig keur merrie van Desperado
Ze is vorig jaar zomer (2022) op de keuring geweest en is hier voorlopig keur geworden met hele mooie punten (oa 80 punten voor stap, galop en bewegen). 
Deze merrie is vorig jaar zadelmak gemaakt maar hiernaar weer moeten afbouwen ivm dracht. Ze was fijn te rijden en heeft voor de afwisseling ook een sprongetje gemaakt (zie video).
Ze is zowel interessant voor de sport als fokkerij. Ze heeft afgelopen jaar een prachtig merrieveulen van Las Vegas gehad. Naar dit veulen is ze nu niet meer gereden omdat wij haar inzetten voor de fokkerij. Nu is ze dan ook opnieuw direct drachtig gescand en verwacht ze 8 april 2024 een veulen van Bloomberg (Verrichtingskampioen 2020 KWPN en Premiehengst Duitsland).
De merrie is fijn in de omgang en vrij van gebreken. Röntgen goedgekeurd inclusief nek hals en rug. Prok certificaat behaald.
Voor meer informatie Sjoerd Frankevijle: 0644631013Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Ster, Voorlopig keur, Prok
Vader van moeder Metall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
Stb, Prok
v.m.m. Inspekteur
m.m.m.
Stb, Ster