We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop,
Dancer is een prachtige 5 jarige zwarte ruin. Wij hebben hem in december 2024 gekocht in Ierland, Hij heeft daar wat ervaring opgedaan met springen en cross hindernissen. En is nu bij ons op stal verder klaar gemaakt.

Heeft een nuchter karakter en hij is niet snel onder de indruk. Beheerst de basis goed en wordt momenteel verder opgeleid. Heeft 3 hele goede gangen , zijn naam is niet voor niets Dancer.

Maakt ook een zeer goede sprong met veel vermogen en techniek. Gaat een betere sport pony worden maar daarnaast ook super braaf en gaat graag mee op buitenrit. Wordt momenteel wedstrijd klaar gemaakt. Braaf op vreemd terrein en springt alles, gaat zo het water in.

Gemakkelijk op de trailer, rustige en lieve pony in de omgang. We zien het liefst een iets gevorderde ruiter/amazone voor hem die samen met hem kan gaan schitteren in de ring. Pony is heel allround inzetbaar, zowel dressuur springen als eventing zou hij zeer geschikt voor zijn. 

Geen stal of andere gebreken. December 2024 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen.

Voor meer info neem contact op met 0623040221

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.