We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze Lartago-K van Kattenheye Z is een zoon van de fenomenale Le Blue Diamond van 't Ruytershof, die het laatste jaar onder Olivier Philippaerts reeds fantastische prestaties wist neer te zetten. Ook in de fokkerij toont Le Blue Diamond van wereldklasse te zijn en daar is deze Lartago-K een echt voorbeeld van.

Maar ook de moederlijn van deze Lartago-K is van echte wereldklasse. Zijn zus Zoë-K van Kattenheye was namelijk finalist op het Wereldkampioenschap 6-jarige paarden in Lanaken in 2021 en springt nu als 7-jarige al succesvol op 1m40 niveau. De oudste broer, Dubai-K van't Kattenheye Z, is in Amerika een van de betere hunters en wist daar als 6-jarige al de $100,000 WCHR Hunter Spectacular te winnen onder het zadel van Jimmy Torano.

Daarnaast is deze Lartago-K een kleinzoon van niemand minder dan Cover Girl, die zelf op 1m50 niveau sprong onder Thomas Nilsson én daarnaast de volle zus is van Carthago Z, die wereldberoemd werd onder het zadel van Jos Lansink! Daarnaast is Lartago's grootmoeder ook de halfzus van Lactic, die op 1m60 niveau sprong onder John Whitaker en van Zatascha N die op 1m45 niveau springt onder Philip Loven.

Lartago-K van 't Kattenheye Z is nog in eigendom van de fokker en is een heel fijn paard in de omgang. Hij beschikt daarnaast over een perfecte keuring en is dus ongetwijfeld een aanwinst voor de toekomst.

Stamboom

Vader Le Blue Diamond
Vader van vader Plot Blue
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Diamanthina v/h Ruytershof
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wonja-K van 't Kattenheye
Vader van moeder VDL Corland
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Cover Girl
v.m.m. Capitol I
m.m.m. Perra