We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart zoek ik een nieuwe 5* plek voor deze super lieve en ontzettend knappe palomino Welsh ruin Dendi Boy’s Wild River.

River is geboren in 2010 en heeft een stokmaat van 1.25m. Het is een hele brave pony, maar wel met genoeg temperament om een belofte te zijn voor de sport. Als 3-jarige is River zadelmak gemaakt en daarna tot zijn 4e gereden door een meisje van 9 jaar oud. Dit deed hij heel gemakkelijk, ook met activiteiten op de ponyclub. Hij is al 8 jaar bij ons als gezelschapspony en is altijd top verzorgd...!

Gedurende lange tijd is hij niet gereden bij gebrek aan een jonge ruiter/amazone, maar op zijn rug gaan zitten en rondstappen ging zelfs zonder zadel en hoofdstel nog steeds perfect en daarmee is hij altijd super braaf gebleven. Onlangs is het rijden weer rustig aan opgepakt en dit doet hij heel gemakkelijk, al moet hij natuurlijk wel weer conditie opbouwen.

River is heel sociaal met andere paarden/pony’s, houdt van knuffels, is altijd correct bekapt, ontwormd, ingeënt en naar de tandarts geweest. Hij heeft geen (stal)gebreken en is zeer braaf met alles, inclusief wassen, scheren/toiletteren, bij de hoefsmid, bij de tandarts, in de stapmolen en op de trailer/vrachtwagen. Hij kan goed bewegen en heeft fantastische looks dus het is zonde om deze pony niet in te gaan zetten voor de sport, waar kinderen heel veel plezier met hem kunnen hebben en de show met hem kunnen stelen!

Handelaren hoeven niet te reageren, want wij vinden het erg belangrijk dat River op de juiste goede plek terecht komt waar hij liefdevol verzorgd wordt en veel aandacht krijgt.

Een uitgebreide levenslange zomer -en wintercollectie aan dekens zal met hem mee verhuizen dus genoeg kastruimte is een vereiste...! ;)

Stamboom

Vader Bryn Storm
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Riton Bella Donna
Vader van moeder High Flown's Viper
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.