We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop

De 3 jarige lieve werkwillige bruine ruin Osaka. Osaka heeft veel aanleg voor de hoge dressuursport met een index van maar liefst 161!! Hij heeft nu een stokmaat van rond de 1.67 en hij is zeker nog niet uitgegroeid.

Zijn vader Impression heeft een hoge fokwaarde van 169 en is op jonge leeftijd ook al zeer succesvol in de dressuursport onder Diederik van Silfout met in de Lichte Tour hoge scores tussen de 75 en 80%! En is inmiddels zeer succesvol Zware Tour gestart.

Moeder Elegance is een Elite Sport merrie van Vivaldi. Ook zij is op jonge leeftijd succesvol uitgebracht tot en met de Lichte Tour. Osaka is een van haar eerste nakomelingen. Moeder Elegance en broertje en zusje zijn reeds in ons bezit en ook te bezichtigen op ons bedrijf.

Oma Uhway is een Elite Preferent Prestatie Sport merrie van Norway. Zij is eveneens uitgebracht op Lichte Tour niveau. Haar moeder is de Keur Preferent Prestatie Sport (ZZzwaar) merrie Kristel (v Pion). De eerste nakomelingen van Uhway presteren op jonge leeftijd al op ZZ en hoger niveau en zijn nog actief met hun carrière bezig.

Osaka is een brave mensgerichte ruin die altijd in de hand is geweest. Makkelijk op de wasplaats, bij de hoefsmid en dierenarts. Hij is nu enkele weken uit de opfok groep. We hebben een begin gemaakt met hem te trainen aan de longe. Dit pakt hij goed en werkwillig op. Wij verkopen hem omdat we alleen de merries aanhouden voor de fokkerij. In 2021 in hij röntgenologisch goedgekeurd, overkeuren mag kk.

Stamboom

Vader Impression
Vader van vader Don Schufro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Fiesta
Moeder van vader Wicara
Elite Preferent
v.m.v. Ferro
Preferent
m.m.v.
Moeder Elegance
Elite Sport dr
Vader van moeder Vivaldi
Preferent
v.v.m. Krack C
m.v.m. Renate-Utopia
Ster Preferent
Moeder van moeder Uhway
Elite Preferent Prestatie Sport dr
v.m.m. Norway
m.m.m. Kristel
Keur Preferent Prestatie Sport dr