We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop van fokker; 
3-jarige KWPN merrie.
Vader: Nearly Perfect de la Brasserie Moeders vader: Corland Schimmel
168/170 cm

Oakley Is gefokt met het oog op de Eventing. Hier ligt inmiddels de ambitie van de fokkker/eigenaar niet meer, dit is ook de reden van verkoop. Deze ziet haar graag in de sport lopen, en zou haar graag op afstand blijven volgen.
Op 1 juni zijn we begonnen met zadel mak maken, dit doet ze voorbeeldig, en ze krijgt steeds meer plezier in het werk. Momenteel wordt ze afwisselend gereden, in de bak, in het bos en aan de longe. Ze heeft drie goede gangen, die opvallen qua tact en regelmaat. Door het gemak waarmee ze loopt, denk ik dat ze ook een hele goede Hunter zou kunnen worden! Ze zit heerlijk in alle gangen.  Ze maakt ook een hekel goede sprong, en is al een keer mee geweest naar een cross les!
Oakley is heel dapper, en kijkt werkelijk nergens naar


Op dit moment meet ze ongeveer 168/170 cm maar ze zal zeker nog groeien aangezien ze nog een tikkeltje overbouwd is. Ze staat correct op benen en voeten! Haar vaccinaties en ontwormingen zijn netjes bijgehouden, evenals haar hoeven en gebit. Voordat we met haar aan de slag zijn gegaan is ze Röntgenologisch gekeurd. Ze is zonder bemerkingen goedgekeurd voor de sport.

Voor meer vragen; 06-26378968

Klinisch keuren kan in opdracht en op kosten van de koper gedaan worden bij een
dierenarts naar wens/keuze.

Stamboom

Vader Nearly Perfect de la Brasserie
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Donna
Vader van moeder Corland
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.