We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super leuke dunskin quarter merrie te koop. 
Saffs Wonder Diamond, roepnaam Ruby, is een hele lieve quarter merrie van ongeveer 142cm groot. 
Ruby heeft een ruiter/baas nodig die sterk in zijn/haar schoenen staat en haar af en toe eens terug op haar plaats durft te zetten. Bij een goede klik heb je aan haar echt een droompaardje dat voor jou door het vuur gaat. 
Ruby is reining/cow work gefokt. Ik heb zelf met haar teampenning gereden (Ik denk dat zij cutting ook heel goed zou doen). Zij is 2 jaar geleden ook even in training geweest om wat basis reining erop te zetten. 
Ze heeft vorig jaar in juni een veulentje gehad en heeft toen een heel jaar stil gestaan. Het rijden dient dus echt wel terug opgepakt worden. (Veulen is tevens ook te koop) 
Ruby vind het ook echt geweldig om buiten te gaan wandelen en doet dit ook het liefst van allemaal. Zowel alleen als is groep is zij super braaf. Laat het tempo goed bepalen door de ruiter. Kent groot verkeer en is hier niet bang van, ook geen schrikkerig type.. 
We hebben gemerkt dat ze van het jaar dat ze stil gestaan heeft omwille van dracht totaal niet genoten heeft. Ze miste echt het contact en toch ook de ritjes. De bevalling zelf is ook heel zwaar geweest  voor haar , vandaar zien we ze liever  naar een huisje gaan waar  ze voor buitenritjes kan dienen (wat  ze ongelooflijk leuk vind) of waar ze de sport nog in kan. 
Zelf heb ik helaas de tijd niet meer om ze terug op te pakken en door te rijden, dit is dan ook de reden dat we haar jammer genoeg moeten verkopen. 

Voor meer vragen kan er altijd een berichtje gestuurd worden als ook om kennis te maken met deze beauty. 
PS: VEULEN IS OOK TE KOOP

Stamboom

Vader GP Mister Dual jac
Vader van vader Taffys Mister Pep
v.v.v. Mister Dual Pep
m.v.v. Docs Taffy
Moeder van vader Flashy Eden Jac
v.m.v. Flashy Rima Jac
m.m.v. Miss Eden Impress
Moeder Saffier Seeker
Vader van moeder Dudes Quarter Bobby
v.v.m. Shades of Hero
m.v.m. Black Diamond Wonder
Moeder van moeder Real Seeker Gril
v.m.m. Brennas Reign Star
m.m.m. Ima Praise Seeker