We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens inkrimping komt onze prachtige, zeer goed bewegende, lieve (fok)merrie (2009) uit hele goede lijn te koop. 

Als driejarige kampioen van de keuring, PROK gekeurd, voorlopig Keur verklaard. Heeft officieel L dressuur gelopen, kent oefeningen van de Z. Bracht meerdere goede nakomelingen waaronder een 4 jarige dochter van Toto Jr. (Nog bij ons te bezichtigen) en vorig jaar een van de duurste veulens van de Starsale veiling v. Secret (zie foto's). https://www.starsaleauctions.com/veulens/2021/1135-rambo-van-de-rheehoeve

Het is een zeer goede moeder en makkelijk drachtig te krijgen. Vorig jaar is, wegens persoonlijke omstandigheden, geen van onze merries gedekt. Uiteraard zou dit eventueel kunnen met een hengst naar keuze. Nu verkopen we haar wegens inkrimping.

Evita is een sociale merrie in de kudde, makkelijk in de omgang en gewend aan verkeer, kinderen, honden en stapmolen. Zij heeft geen stalgebreken of andere bijzonderheden. Evita is gereden geweest, L geklasseerd en recent bij ons nog gereden zonder problemen (filmpje kan via de app). Wij verkopen haar, gezien de huidige regelgeving als fokmerrie. Zo hebben wij haar zelf ook aangekocht. Om die reden zijn alle keuringen toegestaan (zij is nl prok gekeurd), maar ten alle tijden kosten koper en is Evita los en aan de longe te bezichtigen, te proberen, maar hebben we helaas geen ruiter om haar even voor te rijden. 

 keuze 

Stamboom

Vader Jazz
Preferent
Vader van vader Cocktail
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Charmante
Keur, prestatie
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sirien
Keur, sport(dr)
Vader van moeder Jetset-D
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Irien
Preferent, voorlopig keur
v.m.m.
m.m.m.