We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat pony’s niet meegroeien met onze kinderen zijn wij met pijn in ons hart op zoek naar een fijn nieuw plekje voor onze lieve merrie Eve. 
Eve meet volgens paspoort 136,5 en is bij aankoop in 2019 klinisch goedgekeurd. Ze heeft veel wedstrijd ervaring en heeft met 2 eerdere ruiters al Z1 gelopen. Helaas zijn wij wegens Corona maar weinig op wedstrijd geweest maar onze dochter wist met Eve in 8 wedstrijden 16 winstpunten te scoren in de B en haalde een aantal 1e prijzen binnen. Komend seizoen gaan we nog een aantal keren L1 starten. De pony heeft 3 goede ruime gangen en een mooie uitgestrekte draf. Alle knopjes zijn aanwezig en ze is het liefst lekker aan het werk. Ze kijkt niet snel ergens van op. Na een paar rondjes in een vreemde baan gaan de oortjes al snel op standje ontspannen.
Het liefst zien wij Eve bij een ruitertje dat lekker met haar op wedstrijd gaat. Een goed huis is erg belangrijk en een forever home zou nog veel beter zijn. Eve wordt verkocht met al haar spulletjes incl een aangemeten Wintec Caire dressuurzadel. 
Keuren kan. Kosten koper. 
voor meer informatie en filmpjes graag reageren via whatsapp. 06-51213906

Eve valt in de hogere prijsklasse maar bij een goed huis zijn wij zeker bereid om mee te bewegen.  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.