We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtig donkerbruin merrieveulen dat luistert naar de klinkende naam ‘J2L Shall We Dance’. Deze ballerina heeft als vader de jonge hengst My Blue Hors Santiano (v. Sezuan). Haar moeder is onze zelfgefokte J2L Nuna (v. Glamourdale). Haar grootmoeder is onze KWPN dressuurmerrie Zafeda (v. San Remo). Zafeda is een Prok/Ster/Voorlopig Keur/Preferente merrie uit de Otrichta stam en tevens de moeder van J2L Lamborghini (v. Bon Bravour) die in 2021 winnaar was van de CDI3* Waregem Lichte Tour en in 2022 succesvol de overgang maakte naar de GP-U25.

J2L Shall We Dance komt uit een enorm predicaatrijke lijn waar veel prachtige sportprestaties in zijn terug te vinden. Ze is modern gebouwd en heeft veel rittigheid en soeplesse in haar bewegingen.

De combinatie van de predicaatrijke lijn, haar prachtige bouw en rittigheid maken haar enorm interessant zowel voor een toekomst in de sport als in de fokkerij!

Geboortedatum: 28/02/2022

Prijsklasse: 5.000€ - 10.000€ 

Meer info op aanvraag!

Stamboom

Vader My Blue Hors Santiano
Vader van vader Sezuan
v.v.v. Blue Hors Zack
m.v.v. Boegegaardens Don Romina
Moeder van vader Romanik
v.m.v. Romanov
m.m.v. Dunja
Moeder Nuna
Prok
Vader van moeder Glamourdale
v.v.m. Lord Leatherdale
m.v.m. Thuja
Pref
Moeder van moeder Zafeda
Pref, Prest, Prok, Ster, Voorlopig Keur
v.m.m. San Remo
m.m.m. Reseda
Ster, Prok, Prest, Pref